Valuta:
Italia

Verzenden & retouren

Verzending

Verzendmethode

Internationale scheepvaart wordt verzorgd door Air International EMS Express Company uit China, ongeveer 1 week tijd leveren meestal.

Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS website.

Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS express vooral in de detailhandel, terwijl het voor de groothandel, Neem dan nu contact met ons op. Dat is de reden waarom u kunt genieten van gratis verzending en grote korting aanbieden van hier uit de detailhandel. Bespaar meer geld nu genieten van echte gloednieuwe kwaliteit.

Wij zijn een professionele online dealer en werken samen met EMS uiten op lange termijn, de scheepvaart orde en leveren recht om uw door.Please ervoor te zorgen dat u thuis bent wanneer de pakketten zullen worden gekomen.

Alle pakketten zullen binnen een andere doos worden gemaild !!

Na het plaatsen van orders, controleer dan uw e-mail hier om orderbevestiging te krijgen, en u kunt ook uw bestelling online gebruik maken van de tracking code.

Retourbeleid

We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan bij het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde package.So als terugkerende juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van goede volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.
Alle geretourneerde goederen moeten worden verzonden naar het verzendadres wij u e-mailen.
Uitwisselingen

Wij aanvaarden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum. Neem dan contact met ons op met uw Order ID en een van onze teamleden zal u helpen you.If u wilt items te wisselen naar een andere stijl, dan zou je je items terug te keren voor een terugbetaling * (volgens Return-beleid) en plaats een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.

U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items verzonden
terug naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dus niet gedragen, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.

We hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, wordt u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug aan u. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen bescherming, zoals we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Notice

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is dispatched.Cause dat we verwerken alle bestellingen zo snel mogelijk binnen 6-8 uur na orderss plaatsing, dus we zijn niet altijd in staat om een ​​bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Hoop yoou kan begrijpen in deze belangrijke point.Cancellation aanvragen nadat de bestelling is verzonden in overeenstemming met ons beleid van de terugkeer zal worden behandeld.